Benvinguts!!

Som un grup de veïns, animats a crear un lloc virtual, on la història, les persones, les vides passades, presents i futures de Picamoixons, tinguin un lloc on retrobar-se i siguin mostrades a tothom i on la gent es senti part d’aquesta vila que compartim.

Amb aquesta iniciativa necessitarem la vostra ajuda i col·laboració, sense vosaltres aquest espai no tindrà futur, i per tant.. cauria en l’oblit com una anècdota més…

És per això que, des d’ara, ens posem a treballar per compartir amb tots vosaltres les nostres fotos, els coneixements, els nostres àudios, o documents, o qualsevol cosa relacionada amb el poble … Estem segurs que podrem fer un lloc molt bonic per a tothom, ja que tot el que tenim individualment, pot ser molt meravellós col·lectivament.

Esperem doncs que aquesta entrada sigui la primera de moltes i per suposat, moltes gràcies per la vostra col·laboració i el vostre temps, i gaudiu tant com nosaltres d’aquest lloc i de poder contribuir en la memòria de Picamoixons 2.0

T’agrada fer fotos, dibuixos, vídeos, àudios de qualsevol tema relacionat amb Picamoixons?

Contacta amb nosaltres, per correu : info@picamoixons.cat o multimedia@picamoixons.cat

Tota la informació, fotos, documents, històries, etc, està creat sense cap ànim de lucre, i per tant, al cedir aquestes fotos als col·laboradors, estem cedint els seus drets per la publicació en aquest espai.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *